Grusveje på Midtsjælland og Hovedstadsområdet

Skal du have vedligeholdt og repareret en grusvej? Så skal du have fat i Østervang Maskinstation. Vi har både erfaringen, ekspertisen og de rette maskiner til alle former for vejarbejde.

Vi udfører alle belægningsopgaver

Med massiv erfaring på området kan vi tilbyde alle typer kunder at udføre flot reparationsarbejde inden for asfalt- og grusområdet. Vi har stor erfaring med reparation af såvel grusveje som asfaltveje.

Vi laver anlægsarbejdet og laver udgravning til vejkasse og bundsikring, inden der skal laves belægning eller asfalt.

Østervang Maskinstation har dygtige og professionelle samarbejdspartnere, så vi kan løse enhver opgave til din fulde tilfredshed, uanset omfanget af opgaven.

Hvis du står med en mindre indkørsel, du gerne vil have repareret eller ændret belægning på, vil vi gerne rådgive og vejlede dig om de bedste løsningsmuligheder, naturligvis med udgangspunkt i dine planer og dit budget.

Vi reparerer asfaltveje, grusveje og indkørsler for alle typer kunder:

 • Private kunder
 • ​Erhvervsvirksomheder
 • ​Landbrug
 • ​Boligselskaber
 • ​Offentlige institutioner

At anlægge en vej eller en indkørsel kan dække over meget, og nogle af vores mest typiske opgaver er: ​

 • ​Reparation af asfalt
 • ​Etablering af grusveje
 • ​Vedligeholdelse af grusveje
 • ​Kørsel med vejhøvl
 • ​Etablering af indkørsler
 • ​Renovering af indkørsler
 • ​Udgravning og bortkørsel
 • ​Diverse belægninger i haver, indkørsler og parker udføres af samarbejdspartner

Grusveje skal anlægges i høj kvalitet

Det er vigtigt, at en vej anlægges korrekt for at bevare stabilitet og undgå ødelagt belægning. Det samme gælder indkørsler, haver og parker. Enhver belægningsopgave udført af Østervang Maskinstation tager udgangspunkt i en dialog omkring, hvad arealet skal bruges til, og hvilken type belastning det skal kunne tåle. En stærk vej er en god vej – og det kræver de rette maskiner og det rette mandskab. Det har vi.

Vi udfører opgaver med stabilgrus, knust asfalt og beton, vejhøvl og vejtromle, og sætter en ære i at efterlade en vej, der kan tåle kommende tunge belastninger i mange år.

Står du med en vej, der skal repareres, pga regn, frost eller andet, der har skadet belægningen, er vi klar til at rykke ud og udbedre skader på grusveje samt udføre asfaltreparation.

Vi har dygtige samarbejdspartnere til forskellige belægninger med sten, fliser, granit og asfalt, så du er sikret et godt resultat, når du lægger opgaven i hænderne på Østervang Maskinstation.

Kontakt os og få et tilbud på anlæg af grusveje og asfalt

Vi kører ud hver dag for at etablere grusveje og reparere alle typer belægning i Holbæk, Roskilde, Midtsjælland, Frederikssund og Jægerspris-området, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine planer og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 46 40 36 46 eller 21 76 92 47 – så finder vi sammen vejen frem.

Ring til Verner på telefon 46 40 36 46 eller 21 76 92 47.

Vi er medlem af:
​Danske Maskinstationer og Entreprenører​

Kontakt Østervang​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse information

Østervang Maskinstation ApS

Frederiksdalvej 5

4070 Kirke Hyllinge

CVR: 33258771​

Kontakt information

Tlf.: ​46 40 36 46

Døgnvagt: 21 76 92 47 Verner

                 24 42 15 95  Rasmus

Verner@ostervang.com 

Lone@ostervang.com 

Facebook