Maskinstation

​Hos Østervang ApS, Entreprenør og Maskinstation, har vi stor erfaring med mange former for landbrugsarbejde.

Vores udvalg af landbrugsmaskiner, som vi klarer en lang række opgaver med, er meget bredt. Det kan være alt fra pløjning, såning. Mejetærskning, Presning af hø og halm i småballer-rundballer-minibigballer. Afpudsning af brak,græsmarker og heste,får og kvægfolde. Pasning af græsmarker er også en opgave, vi gerne forestår.

Derudover kan vi også forestå afhentning og spredning eller bortkørsel af gødning, herunder hestegødning – læs i øvrigt mere om salg af halm længere nede på siden. Vi kan faktisk klare hele opgaven med gødning, fra den forlader dyret, til den ligger spredt på marken. Østervang ApS, Entreprenør og Maskinstation, varetager nemlig også udmugning af stalde for mange af vores kunder.

Salg af halm  

Østervang ApS tilbyder også salg af halm i småballer og minibigballer. Det benytter mange af vores kunder sig af, i særdeleshed de kunder, som vi håndterer gødning for.

En løsning hos Østervang ApS, Entreprenør og Maskinstation, vedrørende udmugning, afhentning af gødning, spredning og bortkørsel af gødning.

Vi tilbyder naturligvis også løssalg af halm i småballer og minibigballer.

Kontakt os for yderligere oplysninger

Vi har kunder i et stort område i og omkring Lejre Kommune, herunder Holbæk, Tølløse, Roskilde, samt Midtsjælland og i Københavnsområdet.​

Hos Østervang ApS, Entreprenør og Maskinstation, står vi klar til at hjælpe dig, og svare på alle dine spørgsmål.Kontakt os på telefon 21 76 92 47.

Vi er medlem af:
​Danske Maskinstationer og Entreprenører​

Følg med på 

vores facebook

​Adresse information

Østervang Maskinstation ApS

Frederiksdalvej 5
​4070 Kirke Hyllinge

CVR: 33258771​

Facebook