Vinterservice

Når vinteren melder sin ankomst med sne og frost, giver det en masse arbejde, der bare skal udføres. Østervang Maskinstation står klar til at sørge for din vinterservice – 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet.

Vi indgår gerne faste aftaler om vinterservice, hvor vi rykker ud, når der er behov for det, ligesom du også kan tilkalde os akut. Det er jo ikke altid, man lige er forberedt, når sneen pludselig vælter ned.

Vinterservice er lovpligtig og nødvendig

​Som grundejer har du en lovmæssig forpligtelse til at sørge for, at dine arealer, uanset størrelse, er ryddet for sne og er saltet, de steder hvor andre mennesker færdes. Det betyder, at du skal sørge for snerydning og saltning på fortove, indkørsler, veje og stier på din grund.

Trafikministeriets lov om “Vintervedligeholdelse og renholdelse af veje” beskriver, at du som grundejer i forbindelse med glatførebekæmpelse har pligt til:

 • At rydde sne med det samme efter snefald, og samtidig sørge for at salte eller gruse og dermed sikre, at der ikke danner sig isbelægning på området. Tidsrammen for snerydning vil sædvanligvis være kl. 7 morgen (søndage kl. 8) til kl. 22 aften
 • At sørge for, at der på steder, hvor det er almindeligt, at der færdes mennesker og køretøjer på andre tidspunkter, er ryddet og saltet på det tidspunkt, hvor stedets brugere normalt begynder at færdes det pågældende sted

Hvis der ikke er foretaget snerydning og saltning, kan kommunalbestyrelsen sørge for, at opgaven bliver udført, og derefter sende dig både en regning for arbejdet samt en bøde for ikke at have overholdt dine grundejerforpligtelser. Desuden kan du blive retsforfulgt og gjort erstatningspligtig, hvis din manglende snerydning og saltning har medført personskade eller tingskade.​

Vores vinterservice sikrer din tryghed

Derfor kan du bestille Østervang Maskinstation til at varetage din vinterservice, så du med ro i maven kan se vinteren med sne og frost trygt i møde.

​Når du bestiller Østervang Maskinstation til vinterservice, holder vi øje med, hvornår der skal køres, og du betaler en fast pris pr. gang. Du er selvfølgelig også velkommen til at tilkalde os til timelønsarbejde, hvis du ønsker det.

Vi har DØGNSERVICE ved akut behov for hjælp – ring på tlf: 21 76 92 47

​Østervang Maskinstation udfører blandt andet snerydning og saltning for:

 • ​Private kunder
 • ​Grundejerforeninger
 • ​Boligforeninger
 • ​Virksomheder
 • ​Vuggestuer
 • ​Børnehaver
 • ​Skoler
 • ​Plejehjem
 • ​Butikker

Vi rydder og salter de aftalte områder, som kan være veje, P-pladser, fortove, indgangspartier, trapper og stier.

Vi rydder gerne helt små arealer, men des flere, der går sammen i samme område, des bedre bliver jeres pris – for når vi alligevel er ude at køre, kan vi løse flere grundejeres behov for vinterservice samme sted.

Bliv tryg med et godt tilbud på vinterservice

​Vi kører ud hver dag i vinterperioden for at rydde sne og salte i Lejre, Roskilde, Hedehusene, Høje Taastrup samt Glostrup, og du kan kontakte os for at få en pris på en fast aftale, hvor du naturligvis kun betaler for det, vi udfører. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis behovet for vinterservice opstår akut. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. 21 76 92 47 – så kan du trygt gå Kong Vinter i møde.

​Ring til Verner på telefon: 21 76 92 47 og Rasmus telefon: 24 42 15 95.​

Vi er medlem af:
​Danske Maskinstationer og Entreprenører​

Følg med på 

vores facebook

​Adresse information

Østervang Maskinstation ApS

Frederiksdalvej 5
​4070 Kirke Hyllinge

CVR: 33258771​

Facebook